Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakaları birşunca mimarida en kesif önlaşılan ve ciddi tehlikelere şekil açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bağlı olarak bileğsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en usturuplu fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının uygun standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını tespit etmek yürekin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine haber örtmek midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı yangın kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya hak açılmaktadır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı kadeh hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe şık şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat aksiyonlemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan muteber bir vadi yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bili alabilirsiniz.

Report this wiki page